Zdravá střeva

Víte, že ve střevech sídlí zdraví a pohoda celého těla? Určitě ano.
Jak si ale takový zdravý a silný mikrobiom vybudovat a hlavně jak si jej i udržet se dozvíte v tomto našem jedinečném kurzu.

Pojďme si, konečně rozumně a jasně vysvětlit, co to vlastně ta zdravá strava je a proč bezlepkové či vege automaticky neznamená zdravější a prospěšnější. Prakticky si také ukážeme jak pomocí stravy předcházet různým zažívacím potížím, intolerancím, alergiím, ekzémům a dalším nepříjemnostem.

Zjistit menu

Specializované kurzy na objednávku

Vytvoříme Vám kurz nebo firemní akci dle přání přímo na míru.
Pro informace o možnostech mne prosím kontaktujte.

Více informací

Letní osvěžení

V létě si pomůžeme s pomocí pár tipů šetrně ale účinně zchladit svůj organismus.
Řekneme si, čemu je dobré se vyhnout, co minimalizovat a proč je dobré zařadit v létě pohanku a cuketu. Dozvíte se co jsou to rezistentní škroby a jak nám pomáhají nejen při hubnutí.

Neaktivní kurz

Výživný kurz základní

V tomto kurzu se dozvíte které potraviny by měly tvořit základ jídelníčku po celý rok a jak si jej poskládat pro sebe a svoji rodinu. Řekneme si také jak funguje trávení, tipy co vařit, co je to pomalý hrnec, jak si díky němu ulehčit práci a spoustu dalších praktických informací.

Neaktivní kurz

Sladkosti zdravěji

Jak si užít sladkosti a zůstat štíhlý a zdravý?

V tomto kurzu si ukážeme, jak lze upéct zdravěji laskominy, které máte rádi. A nemusí to být vždy úplně bez mouky a cukru.

Řekneme si něco o typech mouk které můžeme k pečení využít a na co si u nich dát pozor. A pobavíme se i o cukru – který ano, který ne a proč nemást tělo těmi umělými.

Neaktivní kurz

Podzimní pohoda

Tady bude opravdu pohoda…..

Dozvíte se jak připravit tu nejlepší ovesnou kaši bez vaření a proč jsou ovesné vločky a cibule báječnými potravinami především v tomto čase. Které další potraviny je dobré přidat na podzim a které pomáhají zlepšit náladu. Řekneme si co je fajn mít vždy ve spíži a kde to všechno vlastně nakoupit.

Neaktivní kurz

Zimní zahřátí

Na tomto kurzu se dozvíte, které potraviny je dobré přidat v zimním období a proč je dobré znovuobjevit ječné kroupy a kadeřávkovou kapustu. Řekneme si také co je fajn mít v kuchyni abychom si co nejvíce ulehčili práci a přidáme tipy jak se v zimě co nejlépe zahřát.

Neaktivní kurz

Jarní probuzení

Na jaře probudíme i svůj organismus a to pomocí rychlé a jemné očisty. Podpoříme trávení a nastartujeme proces regenerace těla a zlepšení zdravotního stavu. Řekneme si které potraviny je dobré zařadit v tomto čase, co je to fermentace a proč je takto dobré upravovat nejen zeleninu.

Neaktivní kurz