Kurzy plné pohody,
spousty informací, praktických rad a
hlavně dobrého a zdravého jídla
🙂
Kurzy jsou organizovány jako ukázky vaření s ochutnávkami připravovaných jídel a vždy obsahují i krátkou teorii o potravinách, zdraví, rady do kuchyně či kulinářské tipy apod..
Počet účastníků je 6-10 osob.
Na kurzech povídáme, vaříme, ochutnáváme a hlavně si je užíváme. A při tom pomalu a nenásilně nasáváme informace, které nás povedou stále ke zdravějšímu jídlu.
Na kurzech se dozvíte:
- jak si užít to co nám chutná i prospívá
- jak si přitom udržet přiměřenou váhu i když je vám třeba půlstoletí
- jak si vaření usnadnit, urychlit a upravit tak aby chutnalo celé rodině
- jak a proč přizpůsobit stravování ročnímu období a zdravotnímu stavu
- tipy co a kde nakupovat a co je fajn mít v kuchyni včetně dalších praktických rad
Spoustu důležitých informací získáte na kurzu s názvem
jehož součástí je i stručná a srozumitelná teorie se základy, které si můžete přizpůsobit svým chutím tak, aby to vyhovovalo především
VÁM i VAŠIM blízkým
Navíc přidáte i tu pověstnou třešničku na dortu, se kterou se přiblížíte Haute cuisine ♥︎
Provádíme i soukromé konzultace, doporučení skladby stravy s tipy na dovybavení kuchyně pro usnadnění práce v ní.
Upozornění: kurzovné se platí předem převodem na účet a v případě náhlého onemocnění je z platby možno převést 500,-Kč na další kurz