Připravíme si snadné, lahodné a zdravější cukroví.
A opravdu to nebude jen o datlích místo cukru 🙂 Řekneme si na co si dát pozor, jaká sladidla upřednostňovat a která naopak raději vynechat.
Tentokrát přidáme navíc i jeden slaný recept na lehkou a skvělou večeři ze zbylých vaječných bílků.
•••
A ochutnáte FOTRgnac – luxusní domácí vaječný koňak z pasterovaných žloutků a budete si jej moci i zakoupit.
Víte, že ve střevech sídlí zdraví a pohoda celého těla? Určitě ano.
Jak si ale takový zdravý a silný mikrobiom vybudovat a hlavně jak si jej i udržet se dozvíte v tomto našem jedinečném kurzu.
Pojďme si, konečně rozumně a jasně vysvětlit, co to vlastně ta zdravá strava je a proč bezlepkové či vege automaticky neznamená zdravější a prospěšnější. Prakticky si také ukážeme jak pomocí stravy předcházet různým zažívacím potížím, intolerancím, alergiím, ekzémům a dalším nepříjemnostem.
Zjistit menuPODZIM – ZIMA
Jak na perfektní zeleninu
na podzim a v zimě?
Čím nahradit drahé saláty a rajčata?
Dozvíte se jak snadno vykouzlíte
opravdu lahodné, lehké a skvěle sytící zeleninové pokrmy
pro zdraví a štíhlou linii.
Osvojte si umění vykouzlit
zeleninová jídla dokonale.
A věřte, že pak budou chutnat i těm, kteří ji moc nemusí nebo mají potíže ji strávit.
Zjistit menuJARO – LÉTO
Opravdu dobrý salát to není jen oliváč a balzamiko….
I když i z nich se, při trošce fantazie spolu s kvalitními surovinami, dají připravit opravdu skvostné salátky.
Přijďte se inspirovat, jak vykouzlit jednoduchá letní zeleninová jídla a mít zeleninu připravenou opravdu .
perfektně a zdravě.
A věřte, že pak bude chutnat i těm, kteří ji moc nemusí nebo mají potíže ji strávit.
Zjistit menuSpecializované kurzy na objednávku
Vytvoříme Vám kurz nebo firemní akci dle přání přímo na míru.
Pro informace o možnostech mne prosím kontaktujte.
V tomto kurzu se dozvíte které potraviny by měly tvořit základ jídelníčku po celý rok a jak si jej poskládat pro sebe a svoji rodinu. Řekneme si také jak funguje trávení, tipy co vařit, co je to pomalý hrnec, jak si díky němu ulehčit práci a spoustu dalších praktických informací.
Neaktivní kurzNa jaře probudíme i svůj organismus a to pomocí rychlé a jemné očisty. Podpoříme trávení a nastartujeme proces regenerace těla a zlepšení zdravotního stavu. Řekneme si které potraviny je dobré zařadit v tomto čase, co je to fermentace a proč je takto dobré upravovat nejen zeleninu.
Neaktivní kurzV létě si pomůžeme s pomocí pár tipů šetrně ale účinně zchladit svůj organismus.
Řekneme si, čemu je dobré se vyhnout, co minimalizovat a proč je dobré zařadit v létě pohanku a cuketu. Dozvíte se co jsou to rezistentní škroby a jak nám pomáhají nejen při hubnutí.
Tady bude opravdu pohoda…..
Dozvíte se jak připravit tu nejlepší ovesnou kaši bez vaření a proč jsou ovesné vločky a cibule báječnými potravinami především v tomto čase. Které další potraviny je dobré přidat na podzim a které pomáhají zlepšit náladu. Řekneme si co je fajn mít vždy ve spíži a kde to všechno vlastně nakoupit.
Neaktivní kurzNa tomto kurzu se dozvíte, které potraviny je dobré přidat v zimním období a proč je dobré znovuobjevit ječné kroupy a kadeřávkovou kapustu. Řekneme si také co je fajn mít v kuchyni abychom si co nejvíce ulehčili práci a přidáme tipy jak se v zimě co nejlépe zahřát.
Neaktivní kurz