Snažte se použít co nejkvalitnější suroviny – od malých farmářů či bio.
Suroviny
- 2 plátky telecího ossobuca
 - 1 velká mrkev nakrájená na silnější kolečka
 - 2 cibule nakrájené na osminky
 - 2 stroužky česneku nakrájených na plátky
 - hrst cherry rajčat překrojených napůl
 - kus másla nebo špeku
 - 1 PL Komekoji (nemusí být)
 - čerstvá petrželka a oregano
 - sůl, pepř
 
PL = polévková lžíce, KL = kávová lžička
1 – 2 DNY PŘEDEM
- lžíci Komekoji rozmixujte na prášek
 - maso omyjte, osušte a z obou stran posypte práškem z Komekoji
 - vložte do krabičky a uložte do lednice – maso tím krásně zkřehne a tzv. se po domácku „ostaří“
 
Postup
- před vařením maso omyjte od Komekoji, osušte, osolte a opepřete
 - na dno nádoby pomalého hrnce dejte kousky másla nebo špeku, přidejte nakrájenou mrkev, cibuli a česnek
 - na zeleninu položte plátky masa
 - posypte rajčaty, petrželkou a oreganem
 - pokud máte hodně velký hrnec tak přidejte ještě deci vody
 - přiklopte poklicí a pečte na high (2.stupeň) 3 hodiny
 - poté můžete ještě pro lepší barvu krátce zapéct pod grilem
 
Tipy
- podávejte s bagetkou nebo vařeným bramborem, popř. brambory můžete přidat rovnou pod maso (pak ale vždy přidejte trochu vody)
 
