Dovolte mi představit vám novou knihu, která je nejen kuchařkou,
ale i průvodcem cestou, na které se potkává věda s tradicí,
kde zdravé jídlo chutná a recepty se stávají inspirací.
Opravdu zdravé a opravdu lahodné jídlo na talíři
můžeme mít každý den
–
i když nemáme moc času, ani plnou lednici,
a i když se nám do vaření zrovna nechce.
V knize najdete nejen recepty, které se osvědčily na kurzech vaření, ale také:
- trošku teorie, třeba svatou trojici celoživotního zdravého stravování,
- jak na alergie a intolerance,
- tipy, co mít doma v zásobách, abyste kdykoliv zvládli uvařit něco dobrého,
- praktické rady i přehlednou tabulku potravin „co vyměnit za co“.
Tahle kniha je úplně pro všechny,
ať už jste vegetariáni, vyhýbáte se lepku či laktóze, nebo jíte všechno.
A je pro ty z vás, kteří vaříte podle dietetiky TČM.
Principy v ní platí pro každého a recepty si snadno přizpůsobíte podle sebe.
Buďte mezi prvními, kdo ji bude mít doma, kniha je právě v předprodeji
⬇︎