Jak správně jíst, aby mi bylo dobře? A lze se vůbec „projíst“ ke zdraví?
Naše zdraví a psychiku ovlivňuje spousta faktorů a strava je jednou z těch nejdůležitějších. Knih, článků i videí o tom, jak střevní mikrobiom ovlivňuje náš fyzický i psychický stav, je všude kolem nás spousta.
Existují pravidla platná obecně a ta asi každý z nás zná. Co je ale nejdůležitější?
- uvědomit si, že to, co prospívá druhému, nemusí být vhodné pro mne
- zvolit si tu správnou cestu přesně pro sebe a tedy vědět:
- co konkrétně mám jíst já ?
- kdy to mám jíst ?
- jak to správně uvařit ?
- jak se změnou začít aby to moc nebolelo a hlavně jak si takový styl udržet dlouhodobě ?
- co a kde nakupovat ?
- jak zvládat vařit pravidelně, když času je málo ?
- co mi může při vaření pomoci a jak nestrávit v kuchyni půl života ?
Stručně řečeno, tedy SPRÁVNÉ OSOBNÍ NASTAVENÍ.
A s tím Vám mohu pomoci.
Společně zvolíme to nejlepší pro Váš vyvážený metabolismus, zdravá střeva, optimální váhu a životní vitalitu.
Přála bych si, aby každý našel tu svoji pohodu
v těle i vlastní kuchyni stejně,
jako jsem ji našla já sama.