Zimní zahřátí

Na tomto kurzu se dozvíte, které potraviny je dobré přidat v zimním období a proč je dobré znovuobjevit ječné kroupy a kadeřávkovou kapustu. Řekneme si také co je fajn mít v kuchyni abychom si co nejvíce ulehčili práci a přidáme tipy jak se v zimě co nejlépe zahřát.

Menu

  • Congee (léčivá rýžová kaše) s vlašskými ořechy a medovým máslem
  • batátové brownies
  • kadeřávková polévka s hrachovým misem a topinkou z kváskového chleba
  • trhané maso s ječnými kroupami na cibulce, domácí Kimchi
  • rychlý fazolový salát s tuňákem

Termíny

Středa 3.11.2021 od 16:30 do 20:30 hod.

Neděle 7.11.2021 od 14:30 do 18:30 hod.

Středa 24.11.2021 od 16:30 do 20:30 hod.

Neděle 28.11.2021 od 14:30 do 18:30 hod.

Cena

1.600,- Kč

Registrovat se

Po doručení zprávy Vám pošlu více informací na e-mail.