Pokračování oblíbeného kurzu Zdravá střeva I. s novým menu.
V teorii se tentokrát zaměříme na ta nejdůležitější pravidla pro zachování zdraví střev a při léčbě už vzniklých alergií a intolerancí. Řekneme si jak stravou předcházet a nebo i léčit jedno z nejčastějších onemocnění na světě Diabetes mellitus II, neboli cukrovku. A především si pochutnáte na skvělých a zdravých dobrotách.
Naučíte se:
- velmi lahodnou a přesto velmi zdravou univerzální polévku
- upéct skvělý steak bez masa
- rychlovku, kterou můžete použít jako dip i pomazánku
- novou přílohu, kterou můžete využít ve spoustě dalších rychlých jídel
- svěží Kimchi vhodné i pro vegany
- skvělý dezert nebo svačinku ála Ferrero Rocher
Menu
- Rychlá miso-zeleninová polévka
- Pečené zeleninové steaky
- Dip z bílých fazolí
- Restované ječné kroupy s bylinkami
- Jemné Kimchi po česku
- Ferrero Rocher bez lepku a klasického cukru
Termíny
- Neděle 15.3.2026 od 14.00hod. do 19.00hod.
