Zdravá střeva II.

Pokračování oblíbeného kurzu Zdravá střeva I. s novým menu.
V teorii se tentokrát zaměříme na ta nejdůležitější pravidla pro zachování zdraví střev a při léčbě už vzniklých alergií a intolerancí. Povíme si jak stravou předcházet a nebo i léčit jedno z nejčastějších onemocnění na světě Diabetes mellitus II, neboli cukrovku. A především si pochutnáte na skvělých a zdravých dobrotách.

Pokračování oblíbeného kurzu Zdravá střeva I. s novým menu.
V teorii se tentokrát zaměříme na ta nejdůležitější pravidla pro zachování zdraví střev a při léčbě už vzniklých alergií a intolerancí. Řekneme si jak stravou předcházet a nebo i léčit jedno z nejčastějších onemocnění na světě Diabetes mellitus II, neboli cukrovku. A především si pochutnáte na skvělých a zdravých dobrotách.

Naučíte se:

  • velmi lahodnou a přesto velmi zdravou univerzální polévku
  • upéct skvělý steak bez masa
  • rychlovku, kterou můžete použít jako dip i pomazánku
  • novou přílohu, kterou můžete využít ve spoustě dalších rychlých jídel
  • svěží Kimchi vhodné i pro vegany
  • skvělý dezert nebo svačinku ála Ferrero Rocher

Menu

  • Rychlá miso-zeleninová polévka
  • Pečené zeleninové steaky
  • Dip z bílých fazolí
  • Restované ječné kroupy s bylinkami
  • Jemné Kimchi po česku
  • Ferrero Rocher bez lepku a klasického cukru

Termíny

  • Neděle 15.3.2026 od 14.00hod. do 19.00hod.

Cena

2.200,- Kč

Registrovat se

    Po doručení zprávy Vám pošlu více informací na e-mail.