Lahodná zelenina II.

JARO – LÉTO

Opravdu dobrý salát to není jen oliváč a balzamiko….
I když i z nich se, při trošce fantazie spolu s kvalitními surovinami, dají připravit opravdu skvostné salátky.

Přijďte se inspirovat, jak vykouzlit jednoduchá letní zeleninová jídla a mít zeleninu připravenou opravdu .
perfektně a zdravě.

A věřte, že pak bude chutnat i těm, kteří ji moc nemusí nebo mají potíže ji strávit.

V tomto kurzu si ukážeme:

  • proč je zelenina tak zdravá a jak s ní správně pracovat
  • jak ji uskladňovat aby vydržela co nejčerstvější co nejdéle
  • jak na perfektní listové saláty včetně těch méně oblíbených jako je třeba čekanka
  • jak na rychlé bezlepkové lívanečky s medvědím česnekem a sýrem Cottage

a spoustu dalšího

 

MENU

  • Jemný čekankový salátek s jablky a vlašskými ořechy
  • Lahodné lívanečky s medvědím česnekem, špenátem a sýrem Cottage
  • Listový salát s dijonskou zálivkou a praženými semínky
  • Sicilská pečená Ricotta s rajčátky
  • Salát z řapíkatého celeru s ananasem, brusinkami a kokosem

 

Termíny

  • Neděle 7.4.2024 od 14.00hod. do 18.30hod.

Cena

1900,- Kč

Registrovat se

    Po doručení zprávy Vám pošlu více informací na e-mail.