Lahodná zelenina II.

JARO – LÉTO
Opravdu dobrý salát to není jen oliváč a balzamiko….
I když i z nich se při troše fantazie spolu s kvalitními surovinami dají připravit opravdu skvostné salátky.
Tak pojďme na to – společně si zde vyzkoušíme, jak při trošce kreativity vykouzlit jednoduchá letní zeleninová jídla, ať už jde o syrové saláty nebo pečenou či restovanou zeleninu.

Osvojte si umění vykouzlit báječná a zdravá zeleninová jídla dokonale.
A věřte, že pak budou chutnat i těm, kteří ji moc nemusí nebo mají potíže ji strávit.
Věděli jste, že syrová zelenina je jedno z nejnáročnějších jídel pro naše trávení?
Ale když ona je tak zdravá, tak jí dejme šanci a vařme jako profík – snadno a rychle.
Lahodné, lehké a přitom skvěle sytící zeleninové pokrmy pro zdraví.

V tomto kurzu si ukážeme:

  • proč je zelenina tak zdravá a jak s ní správně pracovat
  • jak ji uskladňovat aby vydržela co nejčerstvější co nejdéle
  • jak na perfektní listové saláty včetně těch méně oblíbených jako je třeba čekanka
  • jak na rychlé bezlepkové lívanečky s medvědím česnekem a sýrem Cottage

a spoustu dalšího

 

MENU

  • Jemný čekankový salátek s jablky a vlašskými ořechy
  • Lahodné lívanečky s medvědím česnekem, špenátem a sýrem Cottage
  • Listový salát s dijonskou zálivkou a praženými semínky
  • Sicilská pečená Ricotta s rajčátky
  • Salát z řapíkatého celeru s ananasem, brusinkami a kokosem

 

Termíny

  • Čtvrtek 13.4.2023 od 16.30hod. do 20.30hod.

Cena

1700,- Kč

Registrovat se

    Po doručení zprávy Vám pošlu více informací na e-mail.