V tomto kurzu si ukážeme jak snadno si můžeme pomoci ke zdravému střevnímu prostředí. Jak vybudovat zdravý mikrobiom prostřednictvím lahodné stravy a skvělých domácích nápojů.
Jak lehce a s minimálními náklady si vše vyrobíte doma sami.
Naučíte se:
- lahodnou fermentovanou limonádu
- vařit obiloviny tak aby podporovaly zdraví střev, zachovaly si co nejvíce prospěšných látek a byly méně kalorické – z nich pak snadno připravíme super rychlou snídaňovou kaši, dezert a skvělou lehkou přílohu
- snadný a zdravý bezlepkový chléb bez nutnosti použití kvasu či jakýchkoliv kypřících látek
- jak uvařit luštěniny aby nenadýmaly a připravíme si z nich skvělou pomazánku
- jak snadno a rychle vyrobit jemné Kimchi a nakládanou zeleninku, která chutná i dětem
Menu
- Domácí kvašená limonáda
- Domácí creme fraiche (hustá kysaná smetana)
- Rychlá ovesná kaše
- Pohankovo-čokoládový dezert
- Fermentované zrno jako příloha
- Pohankový chléb
- Pomazánka ze žluté čočky
- Jemné Kimchi – přesně podle Vaší chuti
- Růžové ředkvičky
Termíny
- Neděle 26.1.2025 od 14.00hod. do 18.30hod.
Cena
1900,- Kč