V tomto kurzu si ukážeme jak snadno si můžeme pomoci ke zdravému střevnímu prostředí. Jak vybudovat zdravý mikrobiom prostřednictvím lahodné stravy a skvělých domácích nápojů.
Jak lehce a s minimálními náklady si vše vyrobíte doma sami.
Naučíte se:
- lahodnou fermentovanou limonádu
- jak vyrobit domácí hustou kysanou smetanu Creme fraiche
- vařit obiloviny tak aby podporovaly zdraví střev, zachovaly si co nejvíce prospěšných látek a byly méně kalorické – z nich pak snadno připravíme super rychlou snídaňovou kaši, dezert a skvělou lehkou přílohu
- snadný a zdravý bezlepkový chléb bez nutnosti použití kvasu či jakýchkoliv kypřících látek
- jak uvařit luštěniny aby nenadýmaly a připravíme si z nich skvělou pomazánku
- jak snadno a rychle vyrobit Pickles a nakládanou zeleninku, která chutná i dětem
Menu
- Domácí kvašená limonáda
- Domácí creme fraiche (hustá kysaná smetana)
- Rychlá ovesná kaše
- Pohankovo-čokoládový dezert
- Fermentované zrno jako příloha
- Pohankový chléb
- Pomazánka ze žluté čočky
- Pickles z červené řepy a bílé ředkve
- Růžové ředkvičky
Termíny
- Sobota 25.3.2023 od 14.00hod. do 18.00hod.
Cena
1700,- Kč