V tomto kurzu se dozvíte:
- které potraviny by měly tvořit základ zdravého jídelníčku
- jak si takový jídelníček skládat pro sebe a svoji rodinu
- jak funguje trávení
- proč si pořídit pomalý hrnec
- spoustu dalších praktických informací
A naučíte se:
- správnou, rychlou a chutnou přípravu jáhel
- velmi lahodnou dýňovou polévku s masem i bez
- správnou přípravu výživného maso-kostního vývaru a tipy jak z něj vykouzlit úžasný domácí Ramen či Pho Bo
- nekalorickou „bramborovou“ kaši
- křenový dip bez laktózy
- snadnou fermentovanou zeleninu, která chutná i dětem
Menu
- lahodná jáhelná kaše s máslem, skořicí, vlašskými ořechy a jablky
- Silný vývar se zeleninou a jáhlami
- dýňový krém s dýňovým olejem, semínky, javorovou slaninou a chilli
- vařené hovězí maso s jemným křenovým dipem, květákové pyré a rychlé pickles z bílé ředkve
Termíny
Tento kurz není v současné době aktivní.
Cena
1900,- Kč