Výživný kurz základní

V tomto kurzu se dozvíte které potraviny by měly tvořit základ jídelníčku po celý rok a jak si jej poskládat pro sebe a svoji rodinu. Řekneme si také jak funguje trávení, tipy co vařit, co je to pomalý hrnec, jak si díky němu ulehčit práci a spoustu dalších praktických informací.

V tomto kurzu se dozvíte:

  • které potraviny by měly tvořit základ zdravého jídelníčku
  • jak si takový jídelníček skládat pro sebe a svoji rodinu
  • jak funguje trávení
  • proč si pořídit pomalý hrnec
  • spoustu dalších praktických informací

A naučíte se:

  • správnou, rychlou a chutnou přípravu jáhel
  • velmi lahodnou dýňovou polévku s masem i bez
  • správnou přípravu výživného maso-kostního vývaru a tipy jak z něj vykouzlit úžasný domácí Ramen či Pho Bo
  • nekalorickou „bramborovou“ kaši
  • křenový dip bez laktózy
  • snadnou fermentovanou zeleninu, která chutná i dětem

Menu

  • lahodná jáhelná kaše s máslem, skořicí, vlašskými ořechy a jablky
  • Silný vývar se zeleninou a jáhlami
  • dýňový krém s dýňovým olejem, semínky, javorovou slaninou a chilli
  • vařené hovězí maso s jemným křenovým dipem, květákové pyré a rychlé pickles z bílé ředkve

Termíny

Tento kurz není v současné době aktivní.

Cena

1900,- Kč