Výživný kurz základní

V tomto kurzu se dozvíte které potraviny by měly tvořit základ jídelníčku po celý rok a jak si jej poskládat pro sebe a svoji rodinu. Řekneme si také jak funguje trávení, tipy co vařit, co je to pomalý hrnec, jak si díky němu ulehčit práci a spoustu dalších praktických informací.

Naučíte se:

  • správnou, rychlou a chutnou přípravu jáhel
  • dýňovou polévku s masem i bez
  • správnou přípravu výživného maso-kostního vývaru
  • jinou „bramborovou“ kaši
  • křenový dip bez laktózy
  • snadnou fermentovanou zeleninu, která chutná i dětem

Menu

  • rychlá jáhelná kaše s máslem, skořicí, vlašskými ořechy a jablky 
  • hovězí vývar se zeleninou a jáhlami
  • dýňový krém s dýňovým olejem, semínky, javorovou slaninou a chilli 
  • vařené hovězí maso s jemným křenovým dipem, dýňovo-celerové pyré a rychlé pickles z bílé ředkve

Termíny

Středa 6.10.2021 od 16:30 do 21:00 hod.

Neděle 10.10.2021 od 14:30 do 19:00 hod.

Středa 10.11.2021 od 16:30 do 21:00 hod.

Neděle 14.11.2021 od 14:30 do 19:00 hod.

Cena

1.900,- Kč

Registrovat se

Po doručení zprávy Vám pošlu více informací na e-mail.